opc_loader

Voorraad informatie: i.v.m. een update zijn de voorraden die momenteel online staan niet actueel. Je mag ons altijd bellen of mailen om de voorraad na te vragen! Veel staat op - geen voorraad - terwijl praktisch alles uit voorraad leverbaar is ; -)

Dé zijde-expert in NL&BE

Elke dag vertrekken tientallen pakketten! Hulp nodig? Bel +31 (0)251 750 276

Speciaal voor jou als consument

      

Betalingsmogelijkheden
Klantbeoordelingen

Verf SALES

In deze categorie vindt je verschillende verven met korting. Onze AVANTGARDE serie, geschikt voor wol en zijde (eiwitvezels) gaat uit het assortiment. De producent stopt met produceren helaas... De handige pipetflesjes kun je gebruiken voor badverven van wollen en zijden vezels, stoffen, sjaals. Egaal of afgebonden. De verf is ook geschikt voor de magnetrontechniek. En natuurlijk voor zijdeschilderen (stoomfixatie). Als alternatief houden we de ZIJDAR Zijdeverf en Dupont Zijdeverf met haar 85 (!) sprankelende kleuren in het assortiment.

De JAVANA serie blijft grotendeels, maar een aantal kleuren gaan uit het assortiment. Deze kun je hier scoren met 50% korting, OP = OP!

PEBEO heeft dit jaar ook een update in haar kleurenassortiment doorgevoerd, de laatste kleuren die uit het assortiment gaan kun je hier met korting kopen. Grotendeels is deze verdikte verf serie gelijk gebleven, en kun je de verf hier ook nog uit ons textielverf assortiment kopen. Bijvoorbeeld geschikt voor zeefdrukken, stempelen en sjabloneren.

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen).  Resultaat: 1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen).  Resultaat: 1

Menu