opc_loader

Showroom SALES! 10% korting op alles in onze showroom t/m 31 augustus - m.u.v. sales artikelen!

Voorraad inforatie: i.v.m. een update zijn de voorraden die momenteel online staan niet actueel. Je mag ons altijd bellen of mailen om de voorraad na te vragen! Bijna alles staat op - geen voorraad - terwijl praktisch alles uit voorraad leverbaar is ; -)

Dé zijde-expert in NL&BE

Elke dag vertrekken tientallen pakketten! Hulp nodig? Bel +31 (0)251 750 276

Speciaal voor jou als consument

      

Betalingsmogelijkheden
Klantbeoordelingen

Pébeo Setacolor  is een gerenomeerd en bekend merk en enorm geliefd bij textiel & surface designers/ontwerpers vanwege haar gebruiksvriendelijkheid en toepasbaarheid. Met ingang van januari 2014 is er een nieuwe kleurenkaart geintroduceerd (met o.a. een fantastische turquoise kleur, óók in Moiree!).

 

Voor toepassingen met penseel, kwast, sjabloon, zeefdruk. Deze dekkende serie (opaque) setacolor  is voor lichte en donkere ondergronden. Het is een ondoorzichtige verf op waterbasis. Onderling mengbaar. Goed schudden voor gebruik.

De verf is geschikt voor natuurlijke stoffen; zijde, linnen, katoen, hennep, ramie etc.

Maar ook voor synthetische stoffen, zoals bijvoorbeeld polyester.

 

Na het aanbrengen van de verf laten drogen. Stof 5 minuten fixeren met een strijkijzer (katoen op katoenstand, zijde op zijdestand etc.)

Tip: zet een timer, 5 minuten duurt langer dan je denkt : -)

Na fixeren met strijkijzer zijn de stoffen wasbestendig op 40 graden.

 

Er bestaat ook een serie Pebeo Sétacolor transparant is voor het werken op witte of zeer lichte ondergronden. De transparante kleuren zijn ook geschikt voor de heliografie-techniek! Wij hebben deze niet standaard in ons assortiment Wil je verf uit de transparante serie bestellen mail dan naar info@zijdewinkel.nl of bel 0251 750 276 dan bestellen we de verf in overleg voor je.

 

 

 

 

Menu