opc_loader
Dé zijde-expert in NL&BE

Elke dag vertrekken tientallen pakketten! Hulp nodig? Bel +31 (0)251 750 276

Speciaal voor jou als consument

      

Betalingsmogelijkheden
Klantbeoordelingen

 

Het verven van jouw loungeset kussens is super simpel met onze speciale Pebeo Setacolor verf.

Flacon 45 ml € 5,67 Direct bestellen, klik hier

Flacon 250 ml € 19,50 Direct bestellen klik hier

 

Gebruiksaanwijzing:

Zijdewinkel.nl Pébeo Setacolor verf  is een gerenomeerd en bekend merk en enorm geliefd bij textiel & surface designers/ontwerpers vanwege haar gebruiksvriendelijkheid en toepasbaarheid.

De verf is geschikt voor natuurlijke stoffen; zijde, linnen, katoen, hennep, ramie etc.

Maar ook voor synthetische stoffen, zoals bijvoorbeeld polyester. En dus ook voor het verven van jouw loungeset kussens!

 

Want kent niet iedereen het probleem met loungeset kussens dat deze in de loop der jaren verkleuren, of er zitten vlekken op (hallo BBQ), of je hebt gewoon zin in een ander kleurtje.

Een super snelle en voordelige manier is het zelf verven met onze Pebeo Setacolor verf. Helemaal, of een gedeelte door middel van stempelen, sjabloneren.

 

Aan de slag:

1. Bestel de Pebeo Setacolor verf online. We hebben dekkende kleuren met én zonder glans. Met glans wordt aangeduidt als: moiree. Er zijn heel veel standaard kleuren (zwart, wit, rood) maar ook spectaculaire kleuren als turquoise, framboos en oosters rood.

2. Was de kussens van te voren zodat deze zo schoon mogelijk zijn.

3. De flacons zijn er in verschillende maten, 45 ml, 250 ml en 1000 ml. Het is een verdikte verf die voor het verven van de loungeset kussens moet worden aangelengd met kraanwater.

45 ml moet je aanlengen met ca. 50 ml. water. Met dit aangelengde mengsel verf je ongeveer 1 kussen van 60 x 60 cm (voor- achter- en zijlant).

250 ml meng je met ca. 250 ml water en hiermee verf je 5 kussens.

Wij adviseren om altijd donkerder te verven, dus van wit naar zwart en niet van zwart naar wit. Als je zwarte kussens hebt die verkleurd zijn, kun je het beste met zwart erover heen gaan.

4. Zorg voor een gelijkmatige aanbrengst van de verf. Bijvoorbeeld met een schuimroller, je kunt bij ons ook direct een handige schuimroller mee bestellen.

5. Na het aanbrengen van de verf laten drogen. Stof 3-4 minuten fixeren met een strijkijzer op een 'synthetische' stand. Tip: zet een timer, 3-4 minuten duurt langer dan je denkt : -)

6. Na fixeren met strijkijzer zijn de stoffen wasbestendig op 40 graden.

 

Ook leuk: met de pebeo setacolor sjablonen aanbrengen

Gewoon over je verf heen (als deze droog is) of enkel op plaatsen waar de kussens verkleurd zijn.

Dit doe je onverdund (dus niet aanlengen met water).

 

 

 

 

Op de video zie je een verkleurde creme kleurige loungeset kussenhoes met vlekken die geverfd wordt met de Pebeo Setacolor kleur zwart

Direct uit voorraad leverbaar op Zijdewinkel.nl

Flacon 45 ml € 5,67 Direct bestellen, klik hier

Flacon 250 ml € 19,50 Direct bestellen klik hier

 

 

Menu