opc_loader

Showroom SALES! 10% korting op alles in onze showroom t/m 31 augustus - m.u.v. sales artikelen!

Voorraad inforatie: i.v.m. een update zijn de voorraden die momenteel online staan niet actueel. Je mag ons altijd bellen of mailen om de voorraad na te vragen! Bijna alles staat op - geen voorraad - terwijl praktisch alles uit voorraad leverbaar is ; -)

Bruidslabel My Desire

Wat was ik blij met de mooie dunne chiffon die ik van jullie kocht voor mijn trouwjurk in kleur. En door dat ik de stof kon laten zien aan een nieuwe klant voor een trouwjurk ga ik eerdaags weer nieuwe bestellen en dit zal zeker niet de laatste keer zijn. Veel complimenten gekregen. Heel erg bedankt voor de super service en hier een foto van het resultaat.”

Over My Desire

Ben jij als toekomstige bruid op zoek naar een unieke, handgemaakte, couture bruidsjurk. Dan is My Desire de juiste plek voor jou. Mooi kant, kristal, zijde, satijn en handborduurwerk. Voor jouw trouwjurk is bij onze bruidswinkel alles te verkrijgen en compleet te maken, bruidsschoenen, hoepelrok en sierraden. Ontwerp je eigen jurk en laat hem met liefde en passie door ons maken in ons atelier. Voor meer info neem een kijkje bij de werkwijze. 

Ontdek meer over deze ZIJDAR / Zijdewinkel.nl klant:

Ga naar: https://www.mydesire.nl/

 

Menu