Word lid voor eenmalig € 99,- en krijg onbeperkt toegang tot tientallen video's

zijdar-society

 

direct-aanmelden-zijdar-society

 

Of je kunt jezelf aanmelden door een mail te sturen naar info@zijdar.nl. Wij maken dan een login voor je aan. Hiermee krijg je toegang tot het ZIJDAR Platform.  Ons team is dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur bereikbaar voor vragen.

 

 

 

Toegankelijk en betaalbaar voor iedereen 

Het is van ons geenszins de ambitie om super high tech video's te maken. We willen het graag toegankelijk en betaalbaar houden. Het is wel onze ambitie om zoveel mogelijk informatie en inspiratie te delen. Mocht er onverhoopt een foutje in de informatie zitten, of je vindt iets niet duidelijk, laat het ons gerust weten.

 

Hoe het begon en in een stroomversnelling ging...

In 2014 plaatste ik mijn eerste video op ons ZIJDAR Youtube kanaal. Het was een video over de eigenschappen en toepassingen van zijdeverf en textielverf. De afgelopen jaren volgden er vele video's. Uitleg over stoffen, de opening van ons nieuwe pand, de Making of the Shylights (lampen Rijksmuseum, gemaakt van onze zijde). 

Wat op mijn "wishlist" stond was een compleet platform met allerlei workshops, kennis, informatie en leuke en mooie video's om te zien over zijde.  Tijdens de lockdowns door Corona in maart stond onze groothandel stil en ook onze winkel was dicht. We mochten geen workshops meer geven. En in die periode zochten mensen juist naar leuke creatieve dingen om te doen, en zij bestelden veel in onze webshop. De behoefte om thuis aan de slag te kunnen, is groter dan ooit. De beperking levert ook vrijheid op; een workshop volgen in de avond of op zondag. Midden in de nacht ; -).  Je hebt geen reistijd en je kunt in je eigen cocon aan de slag.

In de afgelopen periode heb ik veel video’s en instructies opgenomen. Al dat materiaal heb is verzameld en bij elkaar gezet onder de noemer Zijdar Society. En er komt wekelijks nieuw aanbod bij, de ZIJDAR Society blijft zo groeien. 

 

Wat is het Zijdar Platform?

Voor slechts een eenmalige investering van € 99,- kun je onbeperkt lid worden van het Zijdar Platform Dan krijg je in één keer toegang tot alle content: van video’s, instructies en cursussen tot recepten en een online magazine. Het is echt een schatkamer die iedere week groeit. 

 

Wat staat er online voor je klaar? 

Ons aanbod groeit wekelijks! We hebben workshops rondom zijdeschilderen en textiel design, DIY doe het zelf met wol en vilt, video's, recepten en kleurkaarten. Het is een ware schatkamer voor hobbyisten, studenten en professionals. 

 

10% korting voor leden van het ZIJDAR Platform

Bij de workshops vind je video's, patronen en materiaal tips. Als lid van het ZIJDAR Platform kun je alle materialen op onze webwinkel en de speciale materialenpakketten bij de ZIJDAR Groothandel bestellen met 10% korting. 

 

Workshops 

 1. Workshop Devoreren 
 2. Workshop Werken met was 
 3. Workshop Tweekleuren verven, it's Magic Alter Ego
 4. Workshop Aanlengen van zijdeverf tot pasteltinten
 5. Workshop Hoe werk je met epaississant (vloeibare verf zelf verdikker)

 

DIY

 1. DIY Kerstster met lontwol weven
 2. DIY Babydeken breien met lontwol
 3. DIY Babykrib breien met lontwol 
 4. DIY Woondeken 3 kilo breien met lontwol
 5. DIY Woondeken 5 kilo breien met lontwol

 

Informatie video's 

 1. Marmeren
 2. Pebeo setacolor verf
 3. Textielverf
 4. Zijdeverf
 5. Bourette 
 6. Crepe de Chine
 7. Crepe Georgette
 8. Crepe Satin en Satijn, Satin Duchesse 
 9. Chiffon
 10. Doupion
 11. Etamine
 12. Fluweel 
 13. Haspelzijde jersey 
 14. Organza
 15. Pongee
 16. Taft 
 17. Twill
 18. Tule
 19. Tasar / Wilde zijde
 20. Zijde viscose
 21. Andere naturals...

 

 

Bibliotheek 

 • Over Zijde, digitaal magazine over alle zijden stoffen, recepten shibori en kleding verven, interviews, geschiedenis en meer 
 • Over zijdeschilderen 
 • Wol-wijzer
 • Zijde-wijzer

 

GRATIS 6 delige Basis Cursus Online Zijdeschilderen deel A cadeau!

Om de lancering te vieren, krijg je een extra cadeautje als je jezelf nu aanmeldt; toegang tot de 6 delige Basis Cursus Online Zijdeschilderen Deel A:

 1. Introductie van de cursus
 2. Toelichting op de materialen die je nodig hebt
 3. Opspannen van de zijde
 4. Inspiratie uit het atelier 
 5. Aan de slag met zijdeverf
 6. Aan de slag met textielverf

 

Met 2 GRATIS Bonus video's

 1. Fixeren van zijdeverf (snelkookpan / stoom) 
 2. Opspannen op een groot traploos verstelbaar raam 

 

direct-aanmelden-zijdar-society