opc_loader
Dé zijde-expert in NL&BE

Elke dag vertrekken tientallen pakketten! Hulp nodig? Bel +31 (0)251 750 276

Speciaal voor jou als consument

      

Betalingsmogelijkheden
Klantbeoordelingen

iDEAL - Telebankieren - Nederland

Bij Zijdewinkel.nl kun je betalen via iDEAL - Telebankieren. 

Het grote voordeel is dat een geslaagde iDEAL betaling direct bij ons binnen is, en wij jouw pakket (mits de producten op voorraad zijn) direct kunnen verzenden.

Wat is iDEAL?
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. 

 

iDEAL is beschikbaar voor de volgende banken:

ABN Amro Bank ABN Amro Bank
ASN Bank ASN Bank
Friesland Bank Friesland Bank
ING ING
Rabobank Rabobank
SNS Bank SNS Bank
RegioBank RegioBank
Triodos Bank Triodos Bank
Van Lanschot Bankiers Van Lanschot Bankiers
Knab Knab

Hoe werkt iDEAL?
Je plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geinformeerd dat de bestelling is betaald.

LET OP: Houd bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, je betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling. Meer informatie over de verzending & levertijd, klik hier.

 

Mister Cash - België

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig met MultiSafepay bij ons betalen!

Menu