€ 1,- cashback per review (maximaal € 5,- per bestelling)

 

Jouw mening is belangrijk

Als wij nieuwe producten hebben testen we deze uitvoering. Ook vragen we professionals en zijdefans zoals Nicole Kruger producten te testen en hierover te vertellen in bijvoorbeeld onze blog. 

Ook jouw mening is belangrijk voor ons! En als je de tijd en moeite neemt om deze te delen met ons, maar ook met onze klanten, dan belonen we je graag.

Aanpassingen, tips en feedback nemen wij altijd ter harte, en waar nodig passen we onze producten aan.

 

Hoe werkt de cashback voor jou als #zijdewinkelfan

  1. Plaat je bestelling bij ons
  2. Test en ervaar de producten die je besteld hebt
  3. Schrijf een review over het product, op de website van zijdewinkel.nl. Per product kun je op de productpagina een review schrijven onder het kopje "Review" (bijna onderaan de pagina)
  4. Jouw review komt bij ons binnen, en moet door ons worden goedgekeurd. Dit is voor ons gelijk de controle om jouw cashback te verzorgen!
  5. De review wordt geplaatst op de website, en via pay.nl krijg je € 1,- per review teruggestort op de rekening waarmee je jouw bestelling hebt betaald.

 

Spelregels 

  • Maximaal 5 reviews per bestelling, ervan uitgaande dat je dan ook 5 verschillende producten in jouw bestelling had ;-)
  • Had je bijvoorbeeld 5 kleuren Dupont zijdeverf? Dan kun je review achterlaten bij dit product. En ontvang je € 1,- cashback.
  • Had je 5 verven en een zijden sjaal? Dan kun je een beoordeling schrijven bij de verf en de sjaal en ontvang je € 2,- cashback.
  • Je mag ook een minder goede ervaring achterlaten. Klachten ontvangen we wel graag per mail en worden niet als review met cashback behandelt.