TC op Locatie bij Roy Verschuren

TC op locatie 

Met veel plezier kijken we terug op het zeer geslaagde najaarssymposium dat afgelopen zaterdag plaatsvond in de Jeruzalemkerk in Amsterdam. Met dank aan alle inspirerende sprekers, de Meesteropleiding Coupeur en de Jeruzalemkerk voor hun medewerking en gastvrijheid en de (afgestudeerde) studenten van de opleiding voor de bereidheid om hun indrukwekkende creaties aan ons te tonen. Binnenkort verschijnt er een uitgebreid verslag van het symposium op de website van Textielcommissie.nl

 

TC op locatie bij Roy Verschuren

Roy Verschuren, één van de sprekers op het symposium, opent op vrijdag 22 en zaterdag 23 november de deuren van zijn atelier voor leden van de textielcommissie.
Tijdens de TCLoc bijeenkomsten geeft Roy de presentatie Het bekleden van het lichaam vanuit een wetenschappelijk perspectief. Deze presentatie is samengesteld uit werken uit de historische collectie, die ook fysiek te bekijken zijn. De technische ontwikkelingen zijn niet los te zien van sociale en maatschappelijke veranderingen. Verder kun je een kijkje nemen in het kleermakersatelier en zien wat er komt kijken bij het maken van kleding op maat.

 

Tickets boeken

Klik voor meer informatie en het bestellen van tickets (slechts 8 plaatsen beschikbaar op beide dagen!) op de buttons hieronder:

Vrijdag 22 november, reserveren

Zaterdag 23 november, reserveren