opc_loader

Zin in koffie?

puro_koffie_zijdewinkel

Zin in koffie....?

Kom je bij ons langs voor advies, om te shoppen of een workshop in het Zijdar Atelier te volgen? Dan hebben we de Puro Fairtrade koffie voor je klaar staan. Verse bonen in een fijne automaat, die voor jou een espresso, koffie of cappuccino maalt. Een kop Fairtrade Puro thee mag natuurlijk ook. En neem er gerust een Puro koekje (of twee) bij....

Eerlijk is wel zo heerlijk

Puro Coffee werkt samen met het World Land Trust om stukken regenwoud inZuid-Amerika aan te kopen. Alle koffie met het Puro label is Fairtrade.Op elk pakje Puro Fairtrade Coffee prijkt het Max Havelaar-keurmerk voor eerlijke handel: Purokoffie is van A tot Z geteeld, geoogst en verwerkt volgens de internationale richtlijnen van Fairtrade-Max Havelaar:

  • Economisch: De koffieproducenten kunnen rekenen op een minimumprijs die al hun kosten dekt, en bovendien krijgen ze een extra premie om ontwikkelingsprojecten op te zetten in hun gemeenschap.
  • Sociaal: De koffietelers en arbeiders werken in menswaardige arbeidsomstandigheden. Geen kinder- en dwangarbeid dus.
  • Ecologisch: De koffieboeren passen milieuvriendelijke productiemethodes toe.

Max Havelaar zorgt ervoor dat de producten uit het Zuiden op een eerlijke en rechtvaardige manier in het Noorden verkocht worden. In totaal zijn er meer dan 1,4 miljoen boerenfamilies en arbeiders betrokken bij deze rechtvaardige productie en handel. Zo ook de familie Cordoba-Chinchay uit Peru. De koffiebonen die zij met veel zorg telen, proef je in je Purokoffie.

Zien we je snel bij ons?

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.

Menu