opc_loader

Zijde voor een wiegenhemeltje

zijden-wiegje-hemeltje

Stoffen die geschikt zijn voor het hemeltje van een baby wiegje of ledikant

Eigenaresse Sarah: "Onze zijden stoffen zijn zeer geschikt voor een hemeltje boven een ledikant of wiegje. Ben je geïnteresseerd in een 100% natuurlijke stof, in natuurwit of kleur bijvoorbeeld zachtroze, mint of babyblauw.  Dan kun je bij ons terecht. De stoffen zijn  (een beetje) transparant , dus geen dikke gordijnenstof. De foto die je zag bij deze categorie is van mijn eigen zijden wieg waar ik vroeger in sliep, en welke ik opnieuw bekleed heb met zijde. Erboven hangt een Georgette 8 zijde in natuurwit. Ik heb ervoor gekozen deze dubbel te doen, je kunt de stof ook enkel doen, dan is deze transparanter."

Bekijk de collectie >>

Handbeschilderde zijden wiegenhemeltjes

De schildering op de zijden hemeltjes voor babybedjes, is vrij gemaakt naar schilderijen van 'Tarsila", een Braziliaanse kunstenaar.  Eerst heb ik de tekeningen op groot papier gemaakt, de stof afmetingen zijn 140 breed en 2.50 lang, en dat maal 2,( omdat het hier om een tweeling gaat) het ontwerp op papier hielp om de lijnen meteen goed op de zijde te zetten. Het zijn 2 verschillende schilderijen, maar het kleuren palet heb ik gelijk gehouden, zo zijn ze gelijk, en toch verschillend.

Het resultaat zijn prachtig licht-filterend hemeltjes, rustig en toch spannend om naar te kijken.

Jolijn Boxhoorn

In opdracht: Jolijn werkt ook in opdracht. Hiervoor kun je contact met haar opnemen. Prijs indicatie: € 750,-

Hieronder zie de opgespannen zijde, het ontwerp, de uitwerking op de stof onder begeleiding van ZIJDAR en het resultaat boven de wiegjes.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.

Menu